ClownSense

The essence & (non)sense of clowning

home    visie    workshops    opleiding    links    agenda    contact

 

Voorwaarden opleiding (basis en vervolg)Inschrijven & betalen


-    Om je in te schrijven stuur je ons een mailtje op info@clownsense.eu en krijg je van ons per mail een inschrijvingsbevestiging. We laten je dan weten of er voor jou een plek beschikbaar is in de workshop.


  1. - Je krijgt vervolgens van ons een factuur, te betalen binnen 10 dagen na het ontvangen van de factuur, je kunt een voorschot van 50% of het hele bedrag over te maken. Uiterlijk 1 maand voor het begin van de opleiding betaal je het resterende bedrag naar bankrekening BE35 3631 6026 3137 t.n.v.the poetic bodies VZW, onder vermelding van de naam vd workshop. Graag duidelijk ook jouw voornaam en achternaam vermelden op de overschrijving.


  1. -   Deelname is op volgorde van ontvangst van de betaling. Heb je wel ingeschreven, maar nog niet betaald, dan behouden we ons het recht voor om jouw plek aan iemand anders te geven.


Annuleren


  1. -   Bij annulering binnen 1 week na aanmelding, bedragen de annuleringskosten 50 euro administratiekosten.


  1. -   Bij annulering tot 1 maand voor de opleiding bedraagt de annuleringskost 50% van de volledige prijs.


  1. -   Bij annulering 1 maand voor de opleiding is de volledige prijs verschuldigd. Dat betekent dat je na annulering ook de rest van de cursusprijs nog moet betalen als je nog niet de volledige cursusprijs betaald hebt.